Най-важното събитие за Антон Касабов е мигът, в който научава, че е осиновен. Не пропускайте Dancing Stars тази вечер по Нова

Най-запомнящата се година от живота им – така може да се формулира задачата на участниците в Dancing Stars чрез танц да разкажат за момента, който с хубаво или лошо е променил съдбата им.

Винаги стабилен, учтив, перфекционист – като истински спортист Антон следва принципите на своето бойно изкуство. Съдбата го дарява с най-добрия баща, но преди пет години научава, че той не е истинският.

Антон тръгва по следите на биологичния си баща, който се славел, че е най-красивият ерген в селото, срещнал майка му, а след като тя забременява, изчезва от нейния живот. Антон разбира, че има и сестра, а най-голямото му огорчение идва от факта, че биологичният му баща смята, че той го търси за пари.

След тази случка трикратният световен шампион по таекуондо е убеден, че съдбата му е помогнала да осъзнае, че най-близкият му човек е неговият осиновител – бащата, когото той смята за истински.

Другата драматична история, която Dancing Stars ще разкрие във вторник, е как през 2004 г. братът на Нели изпада в кома и тя разбира, че животът има друг смисъл. Епизодът във вторник ще разкаже и в какви отношения са двамата сега. По време на осмия лайв зрителите ще научат също коя е най-значимата година за световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова, как животът на Михаела се преобръща на 180 градуса през 2013 г. и защо тази година е най-значимата в живота на Елена.

Не пропускайте Dancing Stars - тази вечер от 20.00 ч. по Нова.