Не пропускайте шоуто за преобразявания и следващия понеделник по Нова

Поредното невероятно шоу поднесоха участниците в най-забавното предаване за преобразявания „Като две капки вода“ по Нова.

Гласуването беше оспорвано, защото всички положиха много усилия, за да се доближат максимално до образите, които трябваше да имитират. В крайна сметка след гласуването на журито и участниците на първо място застана Иво Танев. Публиката подкрепи мнението на четиримата съдии, като присъди своите 10 точки на брилянтното му превъплъщение в Лучано Павароти и изпълнението на Caruso. Така за победител на вечерта бе обявен Иво, който дари своята награда от 1000 лева на „Фондацията на Христо Гешов за борба срещу хепатит“.

На сцената на „Като две капки вода“ зрителите отново видяха един от най-колоритните участници в миналогодишното издание. Станимир Гъмов беше специалният гост на вечерта, а неговата задача бе да влезе в ролята на Оскар Бентън. Изпълнението му на Bensonhurst Blues припомни защо именно той беше един от фаворитите на журито и публиката в миналия сезон на шоуто. „Все едно никога не съм напускал сцената“, заяви Гъмов.

Не пропускайте „Като две капки вода” и следващия понеделник, 28 април, от 20.00 ч. по Нова.