Повече за играта „Танцувай с нас” ще откриете на Play.novatv.bg/dance

Играта „Танцувай с нас” е най-новата изненада за феновете на Dancing Stars. В предизвикателството в NovaPlay могат да се включат всички, които обичат да са на дансинга или пък искат да се научат да танцуват. 

В играта на всеки две седмици един от съдиите и танцьорите в бляскавото шоу ще показва стъпки в танцов урок, като Алфредо Торес е първият треньор, който направи демонстрацията. В „Здравей, България” той даде първия си урок на ко-водещата Маги Желязкова в пряко включване от залата на Dancing Stars. 

За да участват в играта „Танцувай с нас”, зрителите трябва внимателно да гледат видеото от урока на Алфредо в Play.novatv.bg/dance, да усъвършенстват движенията си и да изпратят собствено видео, в което танцуват. Десетте най-харесвани видеа чрез Facebook ще се борят за победител, който ще бъде избран лично от треньора на седмицата, а видеото му ще бъде излъчено в Dancing Stars заедно със звездните изпълнения. 

Целия разговор с Алфредо Торес от „Здравей, България” гледайте във видеото тук, а подробности за играта „Танцувай с нас” ще откриете на Play.novatv.bg/dance

Не пропускайте бляскавото танцувално шоу Dancing Stars във вторник и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.