Най-значимата година за звездите – тази вечер в Dancing Stars в момента по Нова

Звездите в Dancing Stars се изправят срещу „Предизвикателството на съперника” в шоуто тази вечер по Нова. Задачата е всяка двойка да избира танц за друга двойка според класирането до момента. 

По този начин най-слабите в класацията ще имат възможност да изберат трудни танци на първите. По правило последният с най-малко точки ще трябва да гласува за танца на първия. 

Също така сред новите предизвикателства за участниците в бляскавото шоу е чрез танц да разкажат за момента, който с хубаво или лошо е променил съдбата им. Най-запомнящата се година от живота им – така може да се формулира новата задача за звездите на дансинга.

Как ще се справят участниците в седмицата, в която ще споделят със зрителите най-важните моменти от живота си? Гледайте Dancing Stars в момента по Нова. 

Същевременно днес стартира и най-новата изненада „Танцувай с нас” за феновете на шоуто. В предизвикателството могат да се включат всички, които обичат да са на дансинга или пък искат да се научат да танцуват. Подробности за играта „Танцувай с нас вижте тук