Телевизионния кулинар разказа в „На кафе” за емоциите си в Dancing Stars

„Ръката въобще не съм я мислил. Тя се счупи, отидохме в болницата и в първия момент аз се просълзих, защото си помислих какъв карък съм да ми се случи това и да отпадна от Dancing Stars толкова рано. Реших, че това няма да стане. После обаче се случи сърдечната история и си казах, че това е втора телеграма и някой ми казва да спра”, сподели Ути Бъчваров по повод неговото напускане на Dancing Stars в „На кафе”.

Ути Бъчваров беше принуден да прекъсне участието си в танцувалното шоу по лекарско нареждане, след като изпадна в прединфарктно състояние. Пак по време на репетиция той счупи ръката си, докато правеше поддръжка на своята партньорка Елена Добрикова.

„Мъжете на моята възраст обикновено надскачат себе си. Оказа се, че и аз леко съм надскочил собствените си физически способности. В един момент прецених, че участието ми вече е рисково за самия мен и не се чувствах добре”, разказа още в „На кафе” Ути Бъчваров. „Адреналинът, който човек получава по време на изпълнението, е велика магия. Завиждам на професионалистите, които танцуват с кеф, а не като нас – с притеснение”, сподели още симаптичния телевизионен кулинар. 

„В ръцете на такава жена (партньорката му в Dancing Stars Елена Добрикова) всеки мъж ще е готов на всичко”, добави Ути.

Какво казаха партньорката му Елена Добрикова, журито и част от участниците за представянето на Ути в шоуто гледайте във видеото.

Не пропускайте гала вечерта на Dancing Stars днес от 20.00 ч. по Нова.