Сани Жекова отпадна от Dancing Stars при елиминациите тази седмица

Tанцов маратон и импровизации на дансинга предстоят за участниците в Dancing Stars следващата седмица по Нова. „Измислила съм много лесна задача, типично за мен”, пошегува се Илиана Раева с двойките, които във вторник трябва да се справят с поредното предизвикателство на журито. Дотогава участниците няма да знаят каква ще бъде задачата им в „танцовия маратон” на Илиана Раева. 

Пет вида музика ще подбере Илиана и журито ще оценява как всеки импровизира и преминава от единия стил в другия. След това ще решат кой след кого ще отпада – съответно първият отпаднал с най-ниска оценка – 1 и последният – с най-високата – 7.

При елиминациите отпадна световната медалистка по сноуборд Александра Жекова. „За мен Dancing Stars беше сбъдната мечта”, каза през сълзи Сани и благодари на целия екип за възможността и радостта, която й донесе шоуто.

В четвъртък зрителите видяха и тангото на 11-кратните шампиони на България и носители на Световната купа по състезателни танци Салваторе Тодаро и Виолета Янева. Вили Марковска призна, че е празнувала най-хубавия си рожден ден, в който тя представи романтична румба със своя партньор Атанас Месечков. 

Във видеото тук гледайте последния танц на Александра Жекова в Dancing Stars, а как ще се справят участниците с новите предизвикателства - зрителите ще видят във вторник, 29 април от 20.00 ч. по Нова.