Участниците се завръщат в шоуто за преобразявания на 12 май по Нова

Участниците в „Като две капки вода” имат дълга почивка, но и по време празниците репетират за следващия си образ.

Любимият водещ от сутрешния блок на Нова „Здравей България” Павел Владимиров работи неуморно. За него няма и минута почивка покрай новата му роля на Том Джоунс, която трябва да представи в деветия лайв от предаването. Има и мъже, на които им отиват къси поли и дълги коси, което доказа Иво Танев с многобройните му женски превъплъщения. Той не е планирал почивка, защото твърди, че София е чудесна по време на поредни почивни дни. Иво ще остане тук и ще играе тенис, а на 12 май ще се преобрази като Бруно Марс.

Друга от звездите - Мая Бежанска, ще се разходи по музикалния подиум на 9 май, където е поканена да връчи една от наградите на „Годишните музикални награди на БГ радио”, а Милица е планирала пролетно почистване на двора си. Неве заедно с децата и половинката си Краси Ванков заминават извън София. Тя иска да се подготви за Шер в тиха семейна обстановка, а шоуто така или иначе ще бъде гръмко и динамично.

В следващия лайв зрителите ще видят Къци Вапцаров като The Cranberries, Стефания Колева като Kiss, Деян Донков като Ейми Уайнхаус, а Нети ще се преобрази като Монсерат Кабайе.

Не пропускайте „Като две капки вода” – на 12 май от 20.00 ч. по Нова.