Водещата на „Студио VIP” пред Novanews.bg за предизвикателствата в Dancing Stars

Едва ли има българин, който да не познава очарователната водеща на „Студио VIP” Нели Атанасова. Тя започва с изявите си на малкия екран през 2002 година като водещ на някои от най-хитовите предавания за мода, шоубизнес и новини. Преди това прекарва 12 години в залата по художествена гимнастика под зоркия поглед на Нешка Робева. През 1993 г. печели златен медал от Европейското първенство по художествена гимнастика в Букурещ. 

Майка е на две деца – 16-годишния Иво и четиригодишната Ава. От шест години е заедно с половинката си – актьора Александър Сано, като признава, че той е мъжът, когото е чакала цял живот.
 
В момента тя се изправя пред ново предизвикателство – сцената на Dancing Stars, където си партнира с талантливия танцьор Атанас Месечков. Нели се съгласи да отговори на няколко въпроса за рубриката на NovaNews.bg „Красивата България”, която всяка седмица представя най-успешните и харизматични българки. 
 
Впусна се в нови води с участието в Dancing Stars – до каква степен танците са предизвикателство за теб?
За мен танците са като вълшебно килимче, с което политам към неподозирани светове. Предизвикателството е огромно, но зарядът и емоцията, които ми носят, са несравними.
 
Кои са най-трудните танци за теб?
Всички танци, в които се изискват бързина и темпо, са ми доста трудни.
 
Как се сработихте с Наско?
Още на първата ни среща комуникацията помежду ни се получи, той преди всичко е много добър човек, изключително талантлив, невероятен професионалист - той е най-добрият. Нямаше как да не се сработим.
  
Водеща, танцьор, актриса, модел, състезателка по художествена гимнастика... талантите ти като че ли нямат край. Но в коя сфера се чувстваш най-добре?
Обичам предизвикателствата в живота си и няма как да не се чувствам добре, защото правя нещата, които харесвам.
 
Цялото интервю на Рой Хил с Нели Атанасова четете в NovaNews.bg тук и не пропускайте танците й в Dancing Stars - във вторник и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.