Шоуто за звездни преобразявания се завръща тази вечер от 20.00 ч. по Нова

След дългата почивка шоуто „Като две капки вода” се завръща с нов епизод тази вечер в ефира на Нова. Очакванията към всички участници са, че са направили страхотно своите преобразявания, защото имаха повече време да ги подготвят.

За да бъде още по-внушителен в изпълнението си, Къци Вапцаров ще излезе на сцената изцяло позлатен. Той ще изпълни хит на The Cranberries, с който ще се бори за своята трета победа в предаването. Чаровната Неве ще влезе в ролята на Шер, а за да пресъздаде образа на темпераментната певица, на сцената тя ще бъде заобиколена от моряци.

Останалите преобразявания, които зрителите ще видят в голямото завръщане на „Като две капки вода” тази вечер, са Стефания Колева като Kiss, Нети като Монсерат Кабайе, Деян Донков като Ейми Уайнхаус, Мая Бежанска като Лиса Стенсфийлд, Павел Владимиров като Том Джоунс и Иво Танев като Бруно Марс.

Специалният гост ще влезе в ролята на Джордж Майкъл. Кой български изпълнител, доказал себе си като артист и безпристрастно жури, ще трябва да се преобрази в британската поп легенда, зрителите ще видят тази вечер в „Като две капки вода” от 20.00 ч. по Нова.