Джордж Майкъл излиза на сцената на „Като две капки вода”, гледайте шоуто в момента по Нова

Шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода” се завръща тази вечер в ефира на Нова. Тъй като осемте участници имаха повече време да се подготвят за новите предизвикателства, очакванията за шоуто са много високи. Екип на „Здравей, България” проследи репетицията им, броени часове преди звездите да излязат на сцената.

„Може би този път ще ми е най-трудно, защото трябва да съм в ролята на Бруно Марс, която е почти нереална. Той е мъничък, слабичък, подвижен, танцувален. Аз съм точно обратното”, коментира с усмивка Иво Танев. 
 
Останалите преобразявания, които зрителите ще видят в голямото завръщане на „Като две капки вода” тази вечер, са Стефания Колева като Kiss, Нети като Монсерат Кабайе, Деян Донков като Ейми Уайнхаус, Мая Бежанска като Лиса Стенсфийлд, Павел Владимиров като Том Джоунс. Новата задача за Къци Вапцаров е хит на The Cranberries, Неве ще се преобрази като Шер, а специалният гост на сцената ще влезе в ролята на Джордж Майкъл. Какво разказаха звездите преди шоуто можете да гледате във видеото. 

Не пропускайте шоуто „Като две капки вода” в момента по Нова.