Четвърта победа за Нети в шоуто за звездни преобразявания по Нова

Четвърта победа за Нети донесе шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода”, което се завърна в понеделник по Нова. В деветия лайв всички участници представиха на сцената блестящо своите задачи, за които имаха повече от седмица да се подготвят. 

След гласуването на журито и участниците на първо място се класира Къци Вапцаров, който представи песента Zombie на The Cranberries. Зрителите обаче обърнаха резултата и така за победител на вечерта беше обявена Нети за превъплъщението й в Монсерат Кабайе. Отново на минимална разлика във вота беше и Невена за изпълнението й на If I Could Turn Back Time на Шер. 

Неузнаваеми ще бъдат участниците и следващия понеделник, когато Мая Бежанска ще се преобрази като Pharrell Williams, а Иво Танев като Алла Пугачова. Предизвикателството за Деян Донков е песен на Дони, Павел Владимиров ще бъде Богдана Карадочева, а Стефания Колева - хаваеца Israel Is. Зрителите ще видят Къци Вапцаров като латино дивата Дженифър Лопес, Неве като Силвия Кацарова, а Нети като Аксел Роуз. 

Как ще се справят звездите с новите си роли, гледайте „Като две капки вода” на 19 май от 20.00 ч. по Нова.