Не пропускайте шоуто за звездни преобразявания в момента по Нова

Пореден мъжки образ предстои на Стефания Колева в десетия лайв на най-забавното шоу за преобразявания в ефира „Като две капки вода“. Само че този път освен специален грим, тя ще трябва да напълнее и над 200 килограма, за да влезе в кожата на Israel Iz – хаваеца, който стана популярен с песента Somewhere Over The Rainbow. 

Друг участник също е изправен пред дилемата дали да се възползва от професионалните умения на стилистите и гримьори или направо да обръсне косата си. Деян ще бъде Дони, чиято запазена марка е голата глава и специфичен тембър. „Кошмaрът на Нети“ – да не ѝ се падне ролята на нейния съпруг, ѝ се размина, а 4-кратната победителка ще трябва да се справи с Аксел Роуз.

Иво, Павел и Неве ще се изправят един срещу друг в дуела на естрадните легенди. На Павел предстои да изпълни песен на българската легендарна певица Богдана Карадочева, Неве ще бъде Силвия Кацарова, а Иво продължава серията си женски образи с Алла Пугачова. Още един мъж ще се преобрази напълно – Къци ще бъде латино дивата Дженифър Лопез. „Ставам все по-красива“, коментира той подготовката си. Мая ще се превъплъти във Pharell Williams.

Специалният гост на сцената тази вечер ще влезе в ролята на Бионсе. Кой ще трябва се преобрази в американската рап изпълнителка, зрителите ще видят тази вечер в „Като две капки вода”в момента по Нова.