Неве с дългоочаквана първа победа в шоуто за преобразявания по Нова

Първа победа за Неве донесе десетият лайв на шоуто за преобразявания „Като две капки вода“ в понеделник по Нова. Образът й на Силвия Кацарова впечатли журито и зрителите и за първи път тя си извоюва първото място. 

Другият най-успешен образ на вечерта беше Иво Танев в ролята на Алла Пугачова и изпълнението на „Арлекино”. Той получи похвали от журито и своите колеги, а накрая си пожела да му се падне мъж на бутона на късмета. Следващия път той ще бъде Краля на рокендрола Елвис Пресли, интересни ще са задачите и за останалите участници в шоуто, когато зрителите ще видят зрелищен сблъсък между две скандални изпълнителки – Кончита Вурст срещу Майли Сайръс.

В образа на победителката от „Евровизия” ще влезе Мая Бежанска, а Майли ще бъде Нети. Павел Владимиров ще представи Данчо Караджов, Деян Донков ще се преобрази като Кърт Кобейн, Къци Вапцаров ще бъде Кристина Димитрова, Стефания Колева - Ани Ленъкс, а Неве - Дженифър Лопес. 

Същевременно вече е активна специална игра за почитателите на шоуто под мотото „Преобрази се с „Като две капки вода”. Включвайки се в играта, зрителите могат да тестват своята памет и да докажат, че са сред най-верните фенове на шоуто. Повече информация за играта можете да прочетете тук

Не пропускайте следващото издание на „Като две капки вода” на 26 май от 20.00 ч. по Нова.