Майли Сайръс се изправя срещу Кончита Вурст в шоуто в момента по Нова

Скандалната победителка в „Евровизия” Кончита Вурст ще гостува ексклузивно в шоуто за преобразявания „Като две капки вода“ по Нова. Седмици след като спечели престижния конкурс, бутонът на късмета отреди на Мая Бежанска изключително сложна задача – да изиграе именно Кончита. В епизода тази вечер зрителите ще видят и кой е по-скандален – Кончита или Майли Сайръс, като в образа й ще влезе Нети.

Други две сексапилни изпълнителки ще премерят сили на сцената. На Къци Вапцаров предстои пореден женски образ – Кристина Димитрова. Срещу него ще се изправи Неве, която му „открадна“ Дженифър Лопез и сега ще видим дали няма да го направи по-успешен. Къци сподели, че вече е свикнал да ходи на 12 см токчета, дори танците не го затрудняват.

На останалите участници предстоят трудни задачи. Деян Донков ще бъде Кърт Кобейн, Стефания Колева се завръща в отбора на жените с Ани Ленъкс. Иво Танев също ще бъде мъж – краля на рокендрола Елвис Пресли, Павел Владимиров ще бъде Данчо Караджов.

Кой ще се справи най-добре и ще бъде обявен за победител и кой мъж ще влезе в образа на Йорданка Христова като специален гост? Отговорите в шоуто „Като две капки вода“ в момента по Нова.