Не пропускайте шоуто за преобразявания в понеделник по Нова

Първа победа за Стефания Колева донесе лайв номер 11 на най-забавното шоу за преобразявания в ефира „Като две капки вода“ по Нова.

След гласуването на жури и участници на първо място се класира Стефания Колева. Зрителите дадоха 10 точки на Къци Вапцаров, но за победител на вечерта беше обявена Стефания, която се преобрази като Ани Ленъкс и изпълни Sweet Dreams. Тя дари наградата си от 1000 лв. на сдружение „Прегърни ме“.

Специален гост беше Стефан Рядков, който се завърна на сцената на „Като две капки вода“ с превъплъщението си в неповторимата Йорданка Христова. „Страшно беше. Имам чувството, че участвам отново“, заяви Стефан след изпълнението си.

Следващата седмица Деян Донков ще се преобрази като Ела Фицджералд, Павел Владимиров като Бон Джоуви, а Мая Бежанска като знаменития Чарли Чаплин. Иво Танев има за задача да се превъплъти в Костадин Георгиев-Калки, Неве – в рок легендите Twisted Sister, а Къци – в AC/DC. Другата седмица Нети ще бъде Емил Димитров, а Стефания - Pharrell Williams. Кои от участниците ще влязат във финалната четворка и ще се борят за голямата награда, зрителите ще видят следващия понеделник в „Като две капки вода“ по Нова.