Стефания, Нети, Неве или Къци ще грабне голямата награда на финала в „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Един от четиримата финалисти в „Като две капки вода” ще грабне голямата награда на шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Неве, Нети, Стефания или Къци ще заслужи първото място и ще се вози в нов автомобил.

Вотът на зрителите ще реши кой се е справил най-добре, а гласуването досега няма да бъде зачетено – който се справи най-добре според зрителите в понеделник, ще стане победителят във втория сезон на шоуто за звездни преобразявания.

На сцената тази вечер Къци Вапцаров ще се преобрази като Тодор Колев, а Стефания Колева като Ицо Хазарта. Нети ще бъде Сара Брайтман, а последната задача за Неве е да се превъплъти в Александра Бърк.

Годишните награди на „Като две капки вода” пък ще раздадат водещите Зуека и Рачков на всички заслужили тази година. Някой ще грабне титлите „Мис секси”, „Мистър Сървайвър”, а в журито ще бъдат раздадени наградите „Най-дълъг коментар” и „Най-компетентен коментар”.

Четиримата отпаднали участници в шоуто също ще се изявят, като предизвикателството за тях е да представят дуети - Павел Владимиров и Иво Танев ще бъдат Джордж Майкъл и Елтън Джон, а Деян Донков и Мая Бежанска ще бъдат дует „Каризма”.

Кой ще бъде големият победител в шоуто? Не пропускайте финала на „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.