Кой ще бъде големият победител? Не пропускайте финала на шоуто за звездни преобразявания в момента по Нова

Звездните участници в „Като две капки вода” ще изпълнят обща песен по време на грандиозния финал на шоуто за преобразявания тази вечер по Нова. С коя емблематична песен всичките осем участници ще поздравят зрителите, предстои да видим на финала

Същевременно с майсторско чувство за хумор четиримата финалисти Неве, Нети, Стефания Колева и Къци Вапцаров разказаха пред звездния репортер на „Здравей, България” Иво Танев кои са любимите им роли и как се подготвят за  последните си преобразявания. 

Веско Ешкенази дава уроци за Къци, за да направи неповторимото соло в песента на Тодор Колев „Черно море”. „Алелуя” е отдавна в главата ми, с тази песен сме като две капки вода”, обясни Неве за ролята си на Александра Бърк. Стефания с чувство за хумор разкри тайния си трик – прекарала е времето си пред мола, на въртележката – точно като в клипа на „Хип-хоп” на Ицо Хазарта. Нети откри много общо с образа си на Сара Брайтман и заяви, че е готова за големия финал. Звездния репортаж на Иво Танев вижте във видеото, а в галерията можете да видите как се забавляваха звездите преди финала.

Кой ще бъде големият победител в шоуто и за кого е наградата нов автомобил? Не пропускайте „Като две капки вода” в момента по Нова.