Гледайте грандиозния финал на шоуто в момента по Нова

Годишните награди на „Като две капки вода” ще раздадат водещите Зуека и Рачков на всички заслужили в шоуто за звездни преобразявания тази вечер по Нова. Това разказаха минути преди финала Зуека и Рачков в пряко включване за Новините на Нова. Някой ще грабне титлите „Мис секси”, „Мистър Сървайвър”, а в журито ще бъдат раздадени наградите „Най-дълъг коментар” и „Най-компетентен коментар”.

Един от четиримата финалисти Неве, Нети, Стефания Колева или Къци Вапцаров ще грабне голямата награда - нов автомобил, обясниха Зуека и Рачков. Вотът на зрителите ще реши кой се е справил най-добре, а гласуването досега няма да бъде зачетено – който се справи най-добре според зрителите тази вечер, ще стане победителят във втория сезон на шоуто за звездни преобразявания.

На сцената Къци ще се преобрази като Тодор Колев, а Стефания като Ицо Хазарта. Нети ще бъде Сара Брайтман, а последната задача за Неве е да се превъплъти в Александра Бърк. Четиримата отпаднали участници в шоуто също ще се изявят, като предизвикателството за тях е да представят дуети - Павел Владимиров и Иво Танев ще бъдат Джордж Майкъл и Елтън Джон, а Деян Донков и Мая Бежанска ще бъдат дует „Каризма”.

Кой ще бъде големият победител? Не пропускайте финала на „Като две капки вода” в момента по Нова.