Тя е любимката на зрителите на шоуто за звездни преобразявания по Нова

Безспорният победител във втория сезон на „Като две капки вода” по Нова е Неве. След 13 трансформации, трудни образи, много упоритост и винаги безупречна в своите изпълнения Неве се оказа любимката на зрителите на шоуто и те я изстреляха на първото място. Тя взе и специално изработената статуетка от световноизвестния художник и скулптор Ставри Калинов в категорията „Мис Еволюция”.

Неве благодари на целия екип за неповторимото забавление и неуморния труд, който положиха през тези три месеца. Нейното изпълнение на „Алелуя” на Александра Бърк изправи публиката на крака, а тя през сълзи го посвети на баща си.

Втори в шоуто остана Къци Вапцаров, който изпълни вечния хит „Черно море” на Тодор Колев. Специално за финалния си образ Къци изгледа всички филми и лайфове на Тодор Колев и дори отиде на уроци по цигулка при Веско Ешкенази. Той грабна и приза „Мистър 100 лица”.

Третото място зрителите отредиха за Стефания Колева, която взриви публиката с хитовото парче на Ицо Хазарта „Хип-хоп”. При нея отиде и призът за „Най-добра трансформация” за образа й на Ваня Костова.

Нети зае четвъртото почетно място за вълшебното си изпълнение на Сара Брайтман и Time To Say Goodbye. „Ти си едно гласище” - коментира Маги, а Хилда добави, че е впечатлена от начина, по който винаги имитира енергията на дадения изпълнител. Освен място в класацията, Нети грабна и специалния приз „Най-добро сценично поведение”.

Първите впечатления на големия победител в „Като две капки вода” Невена Бозукова очаквайте в „Здравей, България” във вторник сутрин по Нова.