Над 200 кг гипс за изработката на над 130 образа, 2000 часа репетиции и над 500 часа на гримьорските столове в шоуто

„Това не е истина!” – не можеше да повярва Неве, която стана големият победител във втория сезон на най-забавното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода” по Нова. След 13 трансформации, трудни образи, много упоритост и винаги безупречна в своите изпълнения Невена Бозукова се оказа любимката на зрителите на шоуто и те я изстреляха на първото място

Неве взе и специално изработената статуетка от световноизвестния художник и скулптор Ставри Калинов в категорията „Мис Еволюция”. Тя благодари на целия екип за неповторимото забавление и неуморния труд през тези три месеца. Нейното изпълнение на „Алелуя” на Александра Бърк изправи публиката на крака, а тя през сълзи го посвети на баща си. 

Първите си впечатления след финала Неве разказа в сутрешния блок на Нова „Здравей, България” при своя колега Павел Владимиров. Освен че сподели своята голяма изненада от победата, тя обяви, че наградата от шоуто – нов автомобил, ще подари на дъщеря си, а лятото ще прекара на морето.

Втори в „Като две капки вода” стана Къци Вапцаров, който изпълни вечния хит „Черно море” на Тодор Колев. Специално за финалния си образ Къци изгледа всички филми и лайфове на Тодор Колев и дори отиде на уроци по цигулка при Веско Ешкенази. Къци грабна и приза „Мистър 100 лица”. 

Третото място зрителите отредиха за Стефания Колева, която изпълни хитовото парче на Ицо Хазарта „Хип-хоп”. При нея отиде и призът за „Най-добра смяна на пол жена-мъж” за образа й на Алис Купър. 

Нети зае четвъртото почетно място за вълшебното си изпълнение на Сара Брайтман и Time To Say Goodbye. „Ти си едно гласище” - коментира Маги Халваджиян, а Хилда добави, че е впечатлена от начина, по който винаги имитира енергията на дадения изпълнител. Освен място в класацията, Нети грабна и специалния приз „Най-добро сценично поведение”. 

Деян Донков получи приза „Най-добра трансформация”, а „Черно и бяло” отиде при Мая Бежанска за Едит Пиаф. Отличието „Най-добра смяна на пола мъж - жена” е за Иво Танев за Алла Погачова. Най-верният фен се оказа ко-водещата на „На кафе” Джуджи, която получи покани за следващия сезон на „Като две капки вода”. „Мис и мистър секси” се присъдиха на Милица Гладнишка и Павел Владимиров. „Мистър Сървайвър” стана Юлиан Константинов, най-дългия коментар заслужи Маги Халваджиян, а най-компетентен – Хилда Казасян. Двамата неповторими водещи Зуека и Рачков заслужиха приза за второстепенна роля. На финала зрителите видяха и първите дуети на участниците – Мая и Деян бяха дует „Каризма”, а Павел и Иво – Джордж Майкъл и Елтън Джон. 

Повече от 130 образа, които представиха участниците в „Като две капки вода”, 2000 часа репетиции и над 500 часа, прекарани на гримьорските столове. Над 200 кг гипс послужи за изработването на специални маски за превъплъщенията, както и повече от 4 кг боя за аерограф, с която сменяха цвета на кожата. В историята на шоуто останаха над 750 костюма и  над 750 броя детайли от силикон и фоам латекс. 
 
„Като две капки вода” – Неве е големият победител във втория сезон по Нова