В новия брой читателите ще надникнат в куфарите на звездите от VIP Brother, преди да влязат в Образцовия дом

В откровено интервю за списание EVA актрисата Ирмена разказва за взаимоотношенията с майка си, за драмата да изпратиш близък човек и за кинофестивала на Робърт Редфорд. „2014 г. за мен започна със смъртта на мама на 11 януари. Седем дни след погребението й бях на другия край на света, на най-големия филмов фестивал за независимо кино „Сънданс“ със световна премиера на филма „Виктория“, споделя Ирмена Чичикова в интервю за броя през октомври. Тя разказва за срещите си със Салма Хайек и Ник Кейв, за интересните си пътувания, за паралелните случвания в живота си и на лента, за преливането на реалността в киното и обратно. 

През октомври EVA вечеря на свещи с Теодосий Спасов, гостува на Турската резиденция и в новия дом на Сантра, представя новите тенденции в гурме културата, надниква в куфарите на героите от VIP Brother, преди да влязат в Образцовия дом. В броя очаквайте също ексклузивната среща на Георги Тошев с Лара Фабиан преди концерта й в София, за невероятно интересната история на Аристотел Онасис. Както и единственото директно интервю в България с Алекзандър Уанг – първия американски дизайнер, направил колекция за H&M.

Сред интересните лица на страниците на списанието е и новото лице на сутрешния блок на Нова Гергана Малкоданска - успешен модел на „Визаж“ в чужбина, печелила конкурса „Супермодел“, бивш репортер на „Студио VIP” и лице на времето. 

Октомврийският брой на списангие EVA e вече на пазара.