Интервю с Любо Киров от журито на музикалното шоу за Vesti.bg

„Сърцето ми е изпълнено с надежда и очакване, че ще се случи това, което е най-добро за мен”, казва Любо Киров в интервю за Vesti.bg. Един от най-обичаните изпълнители у нас, който е съдия в музикалното шоу X Factor по Нова, наскоро попадна и в класацията на 70-те най-влиятелни български знаменитости на сп. „Форбс”. 

Бивш вокалист на група „Те”, той поема по самостоятелния си път като изпълнител, текстописец и продуцент. Авторската оригиналност и неподражаемият лиричен стил му носят и световно признание – три от песните в първия му самостоятелен албум „Любо 2010” намират заслужено място в авторитетната класация на МТV – Europe's World Chart Express. Ето какво още разказа той:

С какво те грабна магията в X Factor?
Магията на X Factor е във възможността да присъстваш на място, където обикновените хора сбъдват мечтите си. Да бъда част от сбъдването на тези мечти е истинско удоволствие.

Какво е чувството, когато чуеш и видиш, че на сцената има нешлифован диамант?
Усмивката ми първа издава радостта, когато видя наистина талантливи деца. Често в тях припознавам дори самия себе си. В такива моменти си припомням колко дълъг път изминахме аз и моите колеги – от днешна дата виждам, че всичко това си е струвало. Никога няма да забравя самото начало.  

Какви са съветите, които ще дадеш на участниците, на които ще бъдеш ментор?
Да излизат всеки път като за последно, да се раздават докрай с цялата енергия, на която са способни и най-важното – да не забравят, че това се оценява и има смисъл.

Цялото интервю на Наталия Такова - Мазгарева с Любо Киров четете във Vesti.bg тук.