Не пропускайте елиминациите на X Factor в четвъртък 22.00 ч. по Нова

Вечерта на вечните хитове в X Factor донесе изпълнения на истинско световно ниво. Началото постави Михаела Маринова с впечатляваща интерпретация на Queen of the night на Уитни Хюстън, а така също и с рокля, от която излезе цял балет. „Радвам се на начина, по който преминаваш през нашето предаване”, бяха думите на Саня към Атанас Ловчинов, който изпълни песен на един от любимите си изпълнители - Джо Кокър. Любо на свой ред заяви, че вече очаква покана за гювеч у Наско – именно с това ястие жената на 57-годишния участник го посрещна, след като разбра, че съпругът й продължава към големите концерти.

Нелеката задача да изпее един от най-големите хитове на Елвис Пресли Love me tender под акомпанимента на пиано и китара се падна на Мирян, който провокира противоположни мнения у журито. На коментара на Любо „Не ми хареса”, Саня категорично отвърна „На мен пък ми хареса”. Момчетата от 4U пък показаха, че свободата на сцената им е присъща с изпълнение на Freedom на Джордж Майкъл. „Вие сте абсолютното бъдеще на България”, сподели Заки, който се оказа поканен и на родителските срещи на бой бандата. Русата амбиция Невена изпълни песен на Селин Дион и заслужи коментара на Саня, че е успяла да преодолее себе си.

Истински горещо стана на сцената на X Factor с Ренета и песента на Тина Търнър - Rollin' on the river. Траян, който спечели подкрепата на жури и публиката миналата седмица, днес се качи на сцената с не по-малко емоционално изпълнение - Candle in the wind на Елтън Джон прозвуча по начин, който вдигна цялото жури на крака, а Мария Илиева дори се просълзи. Sweet 16 изпяха парче на момичешката брит банда на всички времена - Spice Girls, а Георги Бенчев поднесе изненада с първото си лирично пеене в X Factor - на Tears in heaven на Ерик Клептън.

Кристина Дончева достойно се пребори с песен на най-продаваната певица на всички времена Марая Кери, а братята Иво и Пламен доказаха, че в тях живеят истински поп звезди с изпълнение на Краля на поп музиката - Майкъл Джексън, и Джъстин Тимбърлейк. Достоен финал на концерта постави Славин, който заби на сцената с Майкъл Джексън и Give it to me. Като „неземно” определи изпълнението му Заки, с което обобщи цялостното представяне на финалистите тази вечер.

Кое от изпълненията на финалистите е харесало най-много на зрителите, ще разберем на елиминациите на X Factor в четвъртък 22.00 ч. по Нова.