Продуцентът Маги Халваджиян, менторите Саня Армутлиева и Мария Илиева и режисьорът на шоуто се включват в lip sync предизвикателството

Докато талантите в X Factor безапелационно превзеха голямата сцена по време на концерта на вечните хитове във вторник, между водещите и журито в шоуто прехвърчаха сериозни lip sync предизвикателства. 

След като менторите Велизар Соколов - Заки и Любо Киров станаха част от lip sync манията и предизвикаха менторите Саня Армутлиева и Мария Илиева, както и водещите Алекс Раева и Мария Игнатова, дойде моментът и за техния отговор. 

„Ще направя lip sync, само ако се включат продуцентът Маги Халваджиян и режисьорът на шоуто Кирил Киров-Кико“, категорично заяви Саня, изтъквайки, че тя е преди всичко музикален продуцент, а не артист. Изненадата за нея настъпи, когато самият Маги Халваджиян се появи на сцената, за да каже, че приема предизвикателството. Последва го и гласът на режисьора, който също потвърди своето участие. Така съвсем скоро зрителите на Нова ще станат свидетели на lip sync изпълненията на четиримата.

Гледайте следващия лайв концерт в X Factor в четвъртък от 22.00 ч. по Нова