Финалистите в X Factor откриват концерта на ФОНДАЦИЯТА тази вечер в Арена Армеец

Мими Иванова и Развигор Попов са едни от най-големите фенове и поддръжници на Михаела Маринова от X Factor. Оказва се, че талантът, който впечатли самия Джеймс Артър, получава сериозна подкрепа от двамата български музиканти. Всяка седмица Михаела посещава Мими и Развигор, за да свири на пиано. 

Музикалното семейство е допринесло изключително много за развитие на финалиста от отбора на Саня - именно в тяхната школа тя прави първите си стъпки. Двамата активно я поощряват и да се яви на кастингите за X Factor, защото именно на сцената на шоуто момичето може да бъде забeлязано. „За мен те са не само невероятни професионалисти, но и приятели”, споделя тя. 

Тази вечер финалистите ще застанат до едни от най-големите легенди на българската музикална сцена – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от ФОНДАЦИЯТА. Талантите ще щурмуват зала Арена Армеец и ще открият грандиозния концерт на групата, продуциранa от Артишок. Те ще изпълнят песента Help на Beatles, с която ще подгреят за някои от най-обичаните парчета на ФОНДАЦИЯТА и ще поставят началото на нестихваща рок вечер.

Гледайте лайв концертите на X Factor - във вторник от 21.00 ч. и в четвъртък от 22.00 ч. по Нова.