Не пропускайте X Factor тази вечер от 22.00 ч. по Нова, когато още един от финалистите ще се раздели с голямата сцена

„Изпълнението му беше брилянтно. Това е най-хубавото изпълнение на „Ако има рай“, което съм чувал от друг изпълнител“, коментира Графа за интерпретацията, която Траян направи на неговата песен на концерта на X Factor във вторник. Тогава финалистът на Мария Илиева не просто изпълни чудесно един от най-големите хитове на Графа, но вложи в него и частица от себе си – неговите дума в рап интерпретацията на песента всъщност изразяваха любовно разочарование, което е преживял. Журито също бе единодушно в положителните си оценки.

Траян ще има възможност лично да благодари на Графа за хубавите думи, защото именно той ще бъде специалният гост на сцената на X Factor тази вечер. Графа ще изненада със специално акустично изпълнение на последното му парче „Домино“ в комбинация с хита „Никой“, включени в предстоящия му концерт на 25 ноември. Преди това обаче участниците ще поставят началото на вечерта с едно от вечните български парчета – „Две следи“. След като откриха концерта на ФОНДАЦИЯТА и се срещнаха със самия Кирил Маричков, талантите ще трябва да докажат, че с право са заслужили тази чест и ще се „превърнат” в Щурците. 

Не пропускайте концерта на X Factor тази вечер от 22.00 ч. по Нова, когато още един от десетте финалисти ще трябва да се раздели с голямата сцена.