Певецът разказа в „Събуди се” за емоциите си в музикално шоу №1

„Въпреки че това се случва всяка седмица с някого в шоуто, не бях готов (да напусна X Factor) и се съмнявам, че някой е готов в такъв момент”, сподели в „Събуди се” Атанас Ловчинов, който тази седмица отпадна при елиминациите в музикално шоу №1. Независимо от всичко Атанас е позитивно настроен.

„X Factor бе приключение за мен и ми донесе много емоции, различни от ежедневието. Върнах се към музиката след 20 години прекъсване”, каза Ловчинов

„Най-трудното за мен беше разучаването на песните, защото все пак ходя и на работа”, сподели още певецът и разказа, че се е готвил за концертите, пътувайки в метрото.

„Огромната публика и сценичната треска се забравят, когато излезеш да пееш, но това е което те мотивира да се представиш добре”, смята Ловчинов.

„Емоциите, които изпитвам, мисля, че успях да ги предам, но вероятно журито е очаквало повече от мен като бивш професионалист”. Така Атанас коментира коментира критиките, че е бил прекалено затворен и обран по време на изпълненията си.

„Заразата дойде отново. Този път не смятам да се отказвам. Ако получа по-сериозно предложение, няма да откажа. Ще се опитам да си намеря участия и да продължа да пея”, сподели относно бъдещите си планове певецът.

Атанас Ловчинов поздрави зрителите от студиото на „Събуди се” с песен на Uriah Heep, посветена на Нова телевизия и X Factor, „които са променили живота му”.

Неговото изпълнение, както и цялото интервю, може да гледате във видеото тук>

Не пропускайте концерта на X Factor във вторник от 21.00 ч. по Нова.