Талантите се подготвят за филмовата вечер на X Factor във вторник от 21.00 ч. по Нова

С боксови ръкавици и на ринга – така се подготвя Славин за филмовия концерт на X Factor във вторник. Той ще трябва да изпълни култовото парче от саундтрака на „Роки” Eye Of The Tiger, като за целта наистина „влезе” във филма. Рок откритието на сезона се озова на ринга на стадион „Славия“, където грабна боксовите ръкавици и изпробва някои от тренировките, досущ като Силвестър Сталоун. 

Именно филмовата вечер на X Factor провокира талантите да работят усилено не само върху музикалните си умения, но и върху актьорската си игра. „За да изпееш песен от филм, трябва да го преживееш още веднъж или дори няколко пъти” – този подход използва Невена Пейкова, която признава, че няколко пъти е гледала „Осъдени души”, за да се подготви за песента на примата Лили Иванова. Най-малката участничка в X Factor Кристина Дончева ще влезе в истински мюзикъл. Хитът Lady Marmalade ще прозвучи по напълно нов начин, а самата тя ще бъде в ролята на разказвач на любовна история. 

Георги Бенчев ще се превърне във Фред Астер с чадър в ръка и Singin’ In Тhe Rain, а Мирян ще изпее песента на един от любимите анимационни филми – магарето от „Шрек”. Sweet 16 ще излязат на сцената като принцеси от далечно кралство. Пламен и Иво ще отведат публиката в подводен свят, а Траян ще остане невредим под дъжд от куршуми благодарение на саундтрака от „Леон” – Shape Of My Heart на Sting.   
 
Как филмовата мания завладя останалите изпълнители гледайте в лайв концерта на X Factor във вторник от 21.00 ч. по Нова.