„Предстоят ми много неща занапред”, убедена е бургазлийката

Кристина Дончева – момичето, което безапелационно доказа, че за таланта няма възраст. „Малката голяма сензация”, както често я наричаха, напусна X Factor буквално ден преди да навърши 15 години. Въпреки неочакваното си отпадане обаче, талантливата бургазлийка вярва, че участието й в шоуто не е било случайно и че много възможности за нея тепърва предстоят.

Кристина, кое за теб беше най-емоционално изпълнение в шоуто?

Последното – заради ситуацията, в която се озовах. Мисля, че това беше най-доброто ми представяне в целия формат досега. 

Много се разстрои, когато разбра, че сте на елиминации с Траян. Защо? 

Никога не съм го чувствала като конкуренция. С Траян много се сближихме. Най-лошата ми представа за елиминация беше да пея с точно с него. Надявах се много силно той да продължи. Пред мен предстоят много неща, а той е на 21 – за него би било по-трудно да се случи това. Затова когато публиката направи своя избор, аз се усмихнах и му казах: „Видя ли? Сега за теб всичко продължава и за мен също не е свършило“.

Смяташ ли, че трябваше да изчакаш няколко години преди да се явиш в X Factor?

Не, предстоят много неща и занапред. За мен няма нищо случайно в живота и вероятно сега е трябвало да се озова в X Factor.

С какво те промени шоуто?

Повярвах си много повече. Колкото и странно да звучи, станах по-добър човек, отколкото бях преди.

Успя ли да се влюбиш по време на шоуто?

Да, има любовна история, която ще запомня.

Кой е твоят фаворит?

Фаворитите ми са Траян и Невена.