Подробности за концепцията на предаването двете дами разказаха в „Здравей, България”

Разнообразни рубрики ще предложи на зрителите новото публицистично предаване на Лора Крумова и Галя Щърбева по Нова, чиято концепция те подготвят вече девет месеца. В „Здравей, България” популярните телевизионни водещи разкриха подробности за проекта, който стартира през март в ефира. 

Предаването ще се излъчва в събота в рамките на три часа, като основната идея е да бъде по-близо до хората. Наред с интересните теми и разговори проектът ще предложи на зрителите лайфстайл сегмент, както и качествена визия. 

Сред ключовите рубрики е здравно риалити, в което главно действащо лице е бившият министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков. Идеята е рубриката да е своеобразен поглед отвътре, като представи ритъма на живот на хората, които спасяват животи. 

„Искахме да направим екип, да работим заедно и да си имаме наша среда с хора, които изповядват нашата философия за работа. Със сериозно отношение, но и с чувство на хумор да постигнем това, което смятаме, че трябва да представлява едно предаване”, обясниха Галя Щърбева и Лора Крумова. 

Какво още разказаха те за предаването вижте във видеото от „Здравей, България” по Нова.