Различни социални експерименти ще бъдат запазена марка на новото предаване на Лора и Галя

 Най-новият телевизионен тендем Лора Крумова и Галя Щърбева излизат от телевизионното студио – новото им предаване по Нова ще се излъчва на живо от един от най-големите столични молове.

Решен да бъде максимално близо до хората и в унисон с новата градска култура, форматът ще се снима всеки уикенд в Sofia Ring Mall. Специално за нуждите на продукцията там вече се изгражда телевизионно студио с площ от над 270 кв.м - отворено пространство, което ще служи за сцена на предаването. Четири различни сета, разнообразни декори и външни кадри, както и възможност посетителите на мола да бъдат участници в предаването с въпроси, предложения и коментари. „За нас това е мястото, отразяващо ритъма на града и неговите хора. Нашите главни герои няма да идват в студиото, както в традиционните ТВ предавания. Ние ще отиваме при хората, ще бъдем на техен терен, защото целта ни е да сме близо до тях, да ги провокираме и да им дадем думата”, допълват авторите и водещите Лора и Галя, които вече трескаво работят по първото издание на тази нова за българския ТВ пазар шоу продукция.

Двете разкриха и някои детайли около рубриките в предаването. Медицинско риалити ще прави бившият здравен министър и най-добър разказвач на вицове сред лекарите - доктор Мирослав Ненков. Историята на събития и личности през погледа  на доказан телевизионен и радио журналист, както и различни социални експерименти с определени тенденции в обществото, ще бъдат запазена марка на новото предаване на Лора и Галя.  „Това не са елементарни експерименти какво ще се случи, ако паднеш на улицата. Това са по-изпипани неща, които будят дискусии. Чрез тези експерименти искаме да изследваме важни теми за обществото, които ни вълнуват,  а после да ги анализираме в студиото”, разкриват двете водещи.

Какво още разказаха за новото си предаване Лора и Галя, гледайте във видеото.