Не пропускайте новия сезон на „Кошмари в кухнята” от 5 март - всеки четвъртък от 21.00 ч. по Нова

Само ден остава до сблъсъка на шеф Манчев с неподозиран пернишки кошмар в първия епизод на новия сезон на „Кошмари в кухнята”, който зрителите могат да следят от 5 март - всеки четвъртък от 21.00 ч. по Нова. 

Собственичката на пицария „Рагаци” в Перник от години сънува кошмари. Заведението е в застой, тъй като менюто и похватите за готвене не са променяни от създаването му. Противно на звънкото име „Рагаци”, което в превод от италиански означава „момчета”, в пицарията работи изцяло женски персонал. За пореден път в историята на телевизионния формат мениджърът не успява да управлява персонала си, въпреки че Зоя е упорита перничанка. И това не е всичко -  само преди броени дни й се е родило внуче, което дори не успява да види. 

Пред тази професионална и лична драма се изправя шеф Манчев, който за първи път ще избухне, провокиран от кошмара в пернишката кухня: „Цяла България прави това. Навсякъде е така”. „Шеф Манчев е последният ми шанс, иначе затварям. За част от хората ми това е целият им живот и става въпрос за тяхното оцеляване,” казва собственичката. 

Как ще се развие пернишката сага, каква е ролята на Лео и родната му Италия в решението на драмата, гледайте в първия епизод на новия сезон на предаването за кулинарна култура и мениджмънт „Кошмари в кухнята” - на 5 март, четвъртък, от 21.00 ч. по Нова.