Пернишки кошмар очаква шеф Манчев в първия епизод на новия сезон на „Кошмари в кухнята” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Неподозиран пернишки кошмар очаква шеф Манчев в първия епизод на новия сезон на „Кошмари в кухнята” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Предаването ще отведе зрителите в пицария „Рагаци” в Перник, която от години се бори за оцеляването си. За първи път екипът на „Кошмари в кухнята” ще се върне в заведението, за да покаже няколко месеца по-късно каква е промяната, предизвикана от шеф Манчев. 

Противно на звънкото име „Рагаци”, което в превод от италиански означава „момчета”, в заведението работи изцяло женски персонал. Въпреки че е упорита перничанка, собственичката не успява да ръководи персонала. Освен това само преди броени дни й се е родило внуче, което тя не намира време да види. 

Именно пред тази професионална и лична драма се изправя шеф Манчев, но ще успее ли той да помогне? И каква е ролята на Лео и родната му Италия в решението на пернишката сага? 

Не пропускайте първия епизод на новия сезон на предаването за кулинарна култура и мениджмънт „Кошмари в кухнята” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.