Нона Йотова, Филип Аврамов, Хилда Казасян и Ненчо Балабанов доказаха, че могат да влязат във всеки образ

Звездите в третия сезон на „Като две капки вода” покориха ефира на Нова в четвъртък и доказаха, че могат да влязат във всеки образ. 

Смяната на местата започна в „Здравей, България”, когато двойници на Ани Цолова и Виктор Николаев изненадаха зрителите на сутрешния блок. Актьорите Нона Йотова и Филип Аврамов зададоха въпросите си пред слисаните погледи на водещите, които разбраха, че не е лесно да си гост в собственото си студио.

Малко по-късно зрителите на „На кафе” научиха горещите светски клюки от Хилда Казасян, която е част от журито на „Като две капки вода”. Тя замени водещата Гала и заедно с Джуджи представи любопитните новини в рубриката „Джуджи Нюз”. 

Кулминацията настъпи в централните новини, когато в ролята на чаровна синоптичка влезе актьорът Ненчо Баланов. Той представи актуалната метеорологична обстановка в компанията на водещата на прогнозата за времето Деси Банова. 

Как звездните участници коментираха предизвикателствата в ефира вижте във видеото. Не пропускайте първите им превъплъщения в шоуто „Като две капки вода” в понеделник, 9 март, от 20.00 ч. по Нова.