Актьорът гостува в „На кафе”, за да разкаже за предизвикателствата в „Като две капки вода”

Актьорът Филип Аврамов-Фицата в детайли изучава корейския текст на песента, с която ще се преобрази на сцената на „Като две капки вода” този понеделник по Нова. Неговото първо предизвикателство е да влезе в ролята на нестандартния певец PSY и да представи популярната песен Gangnam Style.    

„Наскоро ми правиха проба за шоуто и не можах да се позная, след като ми залепиха истинско лице и станах южнокореец”, разказа с усмивка Филип Аврамов в „На кафе” по Нова. Актьорът не скри, че изпитва известно притеснение преди влизането в образ. Той обаче не пропусна да подчертае изключителния професионализъм на гримьорите в шоуто, които нарече магьосници. „Важното е купон да стане и зрителите да се припознаят в този човек”, добави Филип Аврамов. 

Какви са очакванията му за първото преобразяване в „Като две капки вода” и кой създаде фенклуба в негова подкрепа? Как успява да съчетае активната си кариера на сцената със семейния живот и грижите за малката му дъщеря? Вижте повече във видеото от „На кафе” в NovaPlay