Гледайте шоуто „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

„Интересът към третия сезон на „Като две капки вода” е изключително голям, което говори, че първите два сезона сме си свършили добре работата”. Това заяви в „Здравей, България” продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, броени часове преди зрителите да видят първите превъплъщения на осемте звездните участници тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Той отбеляза, че отсега няма места в залата до последния концерт. 

Предстоят много изненади на сцената, защото подборът на участниците е изключителен. „Умирам от смях колко са първосигнални хората, когато обявихме, че Азис ще участва”, коментира още Халваджиян, като направи следното сравнение: „Ако Стефка Костадинова участва в шоуто, това означава ли, че трябва да има висок скок в предаването”. 

Освен за преобразяванията на сцената на „Като две капки вода”, продуцентът разказа и за активната подготовка за шоуто „И аз го мога”, което стартира на 11 март от 20.00 ч. в ефира на Нова. „Изключително щастлив съм за кастинга на „И аз го мога”, който е уникален формат”, добави той. 

Във видеото гледайте целия разговор с Магърдич Халваджиян от „Здравей, България” по Нова.