Предстои да видим как ще се справят звездите в трети сезон на шоуто с техните превъплъщения в момента по Нова

Актьорът Станимир Гъмов е гост жури в първия лайв на „Като две капки вода”. През този сезон на шоуто при всеки концерт към тримата постоянни членове на журито - Магърдич Халваджиян, Хилда Казасян и Димитър Ковачев – Фънки, ще се присъединява и гост. Станимир Гъмов е един от участниците в първия сезон на „Като две капки вода”, а тази вечер се завръща в журито и ще подгрее за новата си роля в ефира като водещ на новото шоу „И аз го мога” по Нова.

В началото на шоуто членовете на журито доказаха, че също владеят изкуството на преобразяването. Продуцентът Магърдич Халваджиян се превъплъти в барда Михаил Белчев и изпълни вечния негов хит „Не остарявай любов”.  Хилда Казасян влезе в образа на джаз дивата Камелия Тодорова, а Фънки доказа, че рап ритмите не са му чужди с изпълнението на „Видимо доволни” на рап императора Криско. Станимир Гъмов пък се превърна в легендата Васил Найденов.

Предстои да видим как ще се справят звездите в трети сезон на „Като две капки вода”с техните първи превъплъщения в момента по Нова.