Те са млади, красиви и перспективни, но дали ще имат същия успех и в брака, предстои да разберем на 17 март, вторник, от 21.00 ч. по Нова

Те са млади, красиви и перспективни, но дали ще имат същия успех и в брака, предстои да разберем в  „Женени от пръв поглед” на 17 март, вторник, от 21.00 ч. по Нова. Общото помежду им е, че и тримата са преживели любовни разочарования, а някои от тях имат драматични случки в миналото си, които влияят върху  живота и характерите им.

Кои са те?

Георги е типичен представител на групата на  „алфа мъжкарите”. Той е добре изглеждащ, млад, амбициозен и успял в бизнеса, с бърз ум и чувство за хумор.  На другия полюс са отминалите, но не напълно забравени любовни разочарования, самотата, стресът, силното его и прекалено високите очаквания към половинката. Резултатът е, че въпреки Георги може да си позволи да притежава почти всичко, което пожелае, има едно нещо, което постоянно му се изплъзва и това е стабилната връзка с подходящата жена. Колкото по-често се изплъзва, толкова по-желана става тази връзка. Така Георги стига до кастинга на „Женени от пръв поглед” за изненада на сестра си и приятелите си, които не са очаквали от него подобна стъпка. Той обаче изненадва не само тях, но и себе си като прави най-важната крачка в живота си- да се ожени на сляпо в името на това да срещне подходящата жена.

Стефан е в категорията дете с „щастливо детство”. Заобиколен от голяма фамилия,  за него семейството и приятелите означават много. Все още живее с родителите си, участва в бизнеса на баща си и е силно свързан с близките си. Това го прави едновременно подходящ за стабилна връзка партньор, но и усложнява избора поради силното влияние на околните върху него. Набавя си необходимата доза адреналин с бързите коли и мотори, които са част от работното му ежедневие и се определя като щастливец, за когото работата е и хоби. Вярва в съществуването на перфектната за него половинка. Мотивиран е да я намери независимо от начина, по който това ще се случи. Иска стабилна връзка и любов. Доверява се на специалистите, защото вижда тяхната отдаденост и професионализъм и е с достатъчно авантюристичен  дух, за да остави в ръцете им  най-важния избор в живота си, но веднага след това ще направи всичко възможно той сам да управлява съдбата си.

Атанас е „чистата душа” в компанията. Дете с трудна съдба,  той остава без баща твърде рано и се налага да порасне преждевременно, за да се грижи за семейството. Трагичната смърт на баща му , който загива по време на мисия в Камбоджа при неизяснени обстоятелства, бележи бъдещето му, но през цялото време Атанас не губи вяра в доброто и ежедневно се опитва да го практикува, без да очаква нищо в замяна. Късметът обаче му се усмихва, когато се премества от родния Момчилград в София и започва работа в строителна компания, чийто собственик се превръща в негов покровител, защитник и втори баща. В момента Атанас работи и учи строително инженерство. Оптимизмът му и позитивният поглед към света са заразителни, но стеснителната му природа прави връзките му с жените по-трудни.  Атанас искрено желае да срещне любовта на живота си и да й даде всичко, което притежава. Мечтае за здраво и прекрасно семейство с много деца, за които да се грижи. 

Всеки от тримата мъже очаква с различен трепет срещата със съдбата си, приела формата на мечтаната непозната половинка. Какво се крие под белия воал, ще се сбъднат ли надеждите им и ще успее ли науката да уцели химията помежду им... въпросите, които стоят пред тримата герои са много и все съдбовни.

Не пропускайте първия епизод на  „Женени от пръв поглед” на 17 март, вторник, точно в 21.00 ч. по Нова.