Дали ще успеят, ще разберем в „Кошмари в кухнята” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Шеф Манчев ще се съюзи с шеф Шишков в опит да съживи едно легендарно заведение в Пловдив в следващия епизод на „Кошмари в кухнята” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Ресторант „Чучура“ в сърцето на стария Пловдив има над 30-годишна история. Основан е от известния пловдивски ресторантьор Таня Гинева, която върти кухнята с помощта на семейството си. В последните години заведението запада. От Лондон се връща внукът на Таня, който решава самостоятелно да поеме управлението. Само година по-късно младият мъж вдига ръце и се обръща за помощ към шеф Манчев, който се отзовава веднага. Известният кулинар забелязва от пръв поглед развалената храна, неработещата техника и погледите на недоволните клиенти.

Дали известният кулинар ще успее да се справи сам с новото предизвикателство – една легенда с потъмнял интериор и кулинарни порядки от миналия век? Внук, който е поставил демаркационна линия между себе си и баба си? Изглежда този път ще се наложи допълнително подкрепление. Таньо Шишков пристига с гръм, за да окаже спешна помощ в спасяването на пловдивската кулинарна забележителност.

Дали популярният тандем ще успее да оправи забърканите каши в кухнята на „Чучура“, ще разберем в „Кошмари в кухнята” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.