Не пропускайте старта на „Комбина” с водещи Лора Крумова и Галя Щърбева от 15.00 ч. по Нова

Популярните водещи Лора Крумова и Галя Щърбева са готови за старта на новото си предаване „Комбина” в събота от 15.00 ч. по Нова. В пряка връзка за „Здравей, България” двете дами представиха студиото, разположено в един от големите столични молове, и разказаха подробности за събеседниците, темите и рубриките в първото предаване. 

Студиото е с площ над 270 квадратни метра и включва четири различни сета, разнообразни декори и външни кадри, което дава възможност посетителите на мола да бъдат участници в предаването с въпроси, предложения и коментари. Дизайнер е Невена Белева, театрален сценограф и носител на наградата „Аскеер”. 

Иван Костов, Слави Бинев, Асен Блатечки и Калин Врачански ще бъдат сред първите гости в студиото. Д-р Мирослав Ненков ще представи медицинското си риалити „Без упойка”, а с рубриката „Хвани ме, ако можеш” водещата на Новините на Нова Надя Узунова ще покаже скритата страна на политиците, изследвайки „кодовете на лъжата”. В първия епизод на поредицата си „Къси разкази” Мария Йотова ще отведе зрителите в Семинарията, за да разкаже за една друга вселена в центъра на София. В първото издание на рубриката „Анализирай това” Красимир Боев ще провери знаят ли какво не знаят депутатите. Откъс от рубриката вижте във видеото от „Здравей, България”. 

Не пропускайте старта на предаването „Комбина” в събота, 14 март, от 15.00 ч. по Нова.