Обичаните актьори първи гостуваха в „Комбина” по Нова

Обичаните български актьори Асен Блатечки и Калин Врачански първи гостуваха в предаването „Комбина” по Нова. Пред водещите Галя Щърбева и Лора Крумова двамата разказаха любопитни подробности за живота на сцената и извън сцената. 

„Винаги загрявам преди представление, защото ролите ми са свързани с много динамика”, разказа Калин Врачански. Той даде за пример постановката „Смях в залата”, където героят му продължително пада по стълбите. „Налага ми се да загрявам много, за да не се получи травма”, добави той. 

Асен Блатечки на свой ред коментира, че се опитва да направи каскадите, защото е по-добре за филма. Актьорът призна, че любимите му моменти са, когато е заедно с двете си деца. „Бащинството е единственият смисъл в живота. То променя всеки човек, колкото и да е клиширано - от момче се налага да се превърнеш в мъж”, разказа още Блатечки. 
 
Кой от двамата актьори е плакал на филма „Титаник”, кой е имал повече приятелки и кой победи в символичния двубой? Вижте повече във видеото от първото издание на „Комбина” по Нова.