Водещата Евелина Павлова разказа какви са двойките в социалния експеримент „Женени от пръв поглед”, който започва тази вечер от 21.00 ч. по Нова

„Участниците в социалния експеримент „Женени от пръв поглед”, който започва тази вечер от 21.00 ч. по Нова, са изключително искрени в желанието си да открият своята половинка”. Това заяви в „Здравей, България” Евелина Павлова, която е водеща на предаването. „Те са с отворено сърце, съмишленици са. Единственият човек, който ти е близък в момента, в който решаваш да сключиш брак с непознат, е именно този непознат, защото той скача в същата авантюра”, обясни още тя. 

В предаването зрителите ще проследят живота на три двойки, които се виждат за първи път на сватбата си. След прецизна селекция, основана на принципа на професионалния matchmaking, всеки ще срещне определената си половинка. По време на съвместния си живот двойките ще преминат през различни изпитания и ситуации, за да разберат дали наистина са открили човека до себе си, онзи, с когото да бъдат едно цяло. 

И трите двойки в „Женени от пръв поглед” преминават през различни дилеми. След първото изпитание с отговора на въпроса да сключат ли брак или не, следват серия битови въпроси като например къде да живее двойката - при тъщата или при свекървата. Вижте повече във видеото с разговора с Евелина Павлова в „Здравей, България”. 

Не пропускайте старта на предаването „Женени от пръв поглед” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.