Не пропускайте първия епизод на „Женени от пръв поглед” по Нова

Социалният експеримент „Женени от пръв поглед” стартира по Нова, а пилотният епизод е един от най-важните в предаването. Зрителите ще научат както научните основи на експеримента и начините, по които професионалистите са подбрали трите двойки, така и психологическите профили на участниците. 

Шестимата герои в документалния сериал са обрисувани така, че зрителите да разберат мотивите им за участие, като от първа ръка се убедят, че подобен феномен досега не е показван в български ефир. За участниците и експертите единственото важно е да открият половинката, с която да споделят живота си извън екрана. 

В „Женени от пръв поглед” камерата е ненатрапчив свидетел, като запечатва емоциите на участниците и доказва, че те често пъти са по-интригуващи и от най-добре написания сценарий. 

„За мен едно от най-оптимистичните неща в този експеримент е откритието, че в България все още има много искрени и чисти хора със запазена ценностна система. Те се интересуват от важните неща в живота и се отнасят към любовта и връзките с отговорност и готовност да им се посветят”, заяви продуцентът Витомир Саръиванов. Във видеото гледайте целия разговор с него в „На кафе”. 

Как шестимата участници стигат до съдбоносното решение, как близките им реагират и какви са вълненията при подготовка за сватбата на трите двойки? Не пропускайте първия епизод на предаването „Женени от пръв поглед” по Нова.