Не пропускайте сватбите в уникалния социален експеримент във вторник, 24 март, от 21.00 ч. по Нова

Вече са известни трите двойки в социалния експеримент „Женени от пръв поглед”, чието развитие зрителите могат да следят всеки вторник от 21.00 ч. по Нова.

Експертите в проекта - двойка мачмейкъри, семеен терапевт, сексолог и духовен наставник, бяха единодушни в избора си на трите двойки. Първата е Гергана и Георги. Двамата са целеустремени, успели в кариерите си и са готови да създадат семейство. Определиха ги като „остри камъни”, но именно това ще бъде спойката помежду им, защото и двамата са родени лидери и сега ще им се наложи да намерят златната среда във взаимоотношенията. Втората двойка е Атанас и Антония. За тях нито един от експертите нямаше съмнение, че са перфектни един за друг. Двамата са жизнерадостни, със сходна житейска история и общи представи за семейството и бъдещето. Трета е двойката на Стефан и Светлана. Тези красиви млади хора са превърнали хобитата си в своя професия, а от там идва и хармонията в живота им. Нещо обаче им липсва, за да бъде пълно щастието- половинката, с която да споделят ежедневните радости и проблеми. Трите двойки се впускат в приключението на живота им и са сигурни, че съдбата и любовта ще са на тяхна страна.

В първия епизод на уникалния социален експеримент на Нова станахме свидетели и на естествените реакции и емоции на двама младоженци, които се виждат за първи път на сватбата си. Емоционалната Антония и притеснителният Атанас бяха запознати от жената в обредния дом, която секунда по-късно попита всеки от тях дали приема другия за свой законен съпруг.

Предстои да видим още две сватби, както и на тържествата след тях. Какво още предстои да се случи на младоженците и какви ще бъдат взаимоотношенията помежду им? Ще проследим в следващия епизод на уникалния социален експеримент „Женени от пръв поглед” във вторник, 24 март, от 21.00 ч. по Нова.