Ексклузивни кадри от моминското парти на Светлана представи „На кафе”

Една от трите дами в социалния експеримент „Женени от пръв поглед” по Нова беше изненадана с моминско парти. Изненадата за Светлана подготвиха нейните приятелки, броени дни преди тя да сключи брак с господин, когото среща за първи път в обредния дом според регламента на предаването. 

„Ще се омъжа за някого, когото не познавам”, казва Светлана във видеото от моминското й парти, ексклузивни кадри от което бяха излъчени в „На кафе”. 

В „Женени от пръв поглед” зрителите ще проследят живота на три двойки, които се виждат за първи път на сватбата си. Три жени и трима мъже се доверяват на специалистите на предаването, за да намерят идеалния кандидат за тях на базата на професионалния matchmaking. По време на съвместния си живот двойките ще преминат през различни изпитания и ситуации, за да разберат дали са открили подходящия човек. Психолог, сексолог, двама matchmaking специалисти и духовен съветник съветват трите двойки. 

Във видеото вижте как Светлана реагира на изненадата, дали се зарадва на моминското си парти и как преминаха последните й часове като необвързана дама. 

Не пропускайте втория епизод на  „Женени от пръв поглед” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.