Не пропускайте сватбените пътешествия на младоженците във вторник от 21.00 ч. по Нова

Три нови семейства, безброй усмивки, страстни целувки, любовни трепети и силни емоции...Това е само малка част от вторият епизод на уникалния социален експеримент „Женени от пръв поглед”. Три двойки си казаха „да” с огромно вълнение и всички споделиха, че са изпитали чувство на огромно облекчение, когато са видели половинката си пред олтара. Специалистите обясниха това като чиста химия, а хиляди зрители пред малкия екран вече стискат палци на младоженците.

След една седмица очакване, видяхме заветното „да” на Атанас, както и страстната първа целувка след него. Тази двойка специалистите определиха като „двойка с много големи шансове за успех и създаване на здраво патриархално семейство”. Емоционалните Наско и Антония редуваха широките усмивки със сълзи от щастие, луди танци и дълги целувки.

Стефан срещна Светлана пред олтара, а в първите им минути насаме след церемонията, Светла обсипа съпруга си с многобройни въпроси за живота му и накрая заключи шеговито „като на интервю за работа сме”. Двамата се отдадоха на целувки чак в ресторанта, а според приятелите им именно там се е „случила химията” между тях. Родителите на на чаровната перничанка не присъстваха на сватбата на дъщеря си. Момичето ги оправда пред Стефан с факта, че са по-консервативни, но ще го харесат, щом го видят.

Според приятелите на Гери  Георги се влюби в нея от пръв поглед. Според неговите думи „нещата между тях може и да не се получат”. По-обрани откъм емоции, двамата преминаха през притеснението до искреното забавление в края на тържествената им вечер. Родителите им ги подкрепиха напълно, а какви приключение предстоят на трите двойки по време на сватбените им пътешествия, предстои да разберем другата седмица в „Женени от пръв поглед” във вторник от 21.00 ч. по Нова.