Не пропускайте „Комбина” с Лора Крумова и Галя Щърбева в момента по Нова

Двете дами в „Комбина”  - Лора Крумова и Галя Щърбева, отново са готови за ефир със серия интересни дискусии и популярни лица днес от 15.00 ч. по Нова. 

В „Хвани ме, ако можеш” детекторът тази седмица ще отчете какво казват неизказаните жестове на Мария Календерска, жената до Николай Бареков. Трудно ли е да забавляваш другите, дори когато не ти е смешно или една откровена среща с Камен Донев – тъжния герой, който винаги разсмива.

Здравното риалити „Без упойка” застава лице в лице с баща и син хирурзи, които са в битка за донорство. В „Късите разкази” на Мария Йотова Кирил Николов-Дизела ще превземе Айфеловата кула. 

Красимир Боев в социалния си експеримент „Анализира това” дали има кой да го спре в безразборното изсичане на горски площи из Витоша. Темата за допинга, стероидите и цената да бъдеш бърз и силен ще бъде в центъра на горещата съботна дискусия в рубриката „Без комплекси”.

Гости в студиото ще са още братята Магърдич и Джуди Халваджиян – в откровение за отношенията и честта на фамилията, а Тезджан Наимова ще говори след дълго мълчание за получената присъда да остане „извън спорта до живот”. 

Гледайте „Комбина” с Лора Крумова и Галя Щърбева днес от 15.00 ч. по Нова.