Не пропускайте приключенията на трите двойки по време на медения месец в „Женени от пръв поглед” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Социалният експеримент „Женени от пръв поглед” тази вечер по Нова дава неочаквани отговори на въпроса какво се случва, когато споделиш тръпката за приключения с непознат човек, когото току-що си избрал за половинка в живота. Третият епизод ще отведе зрителите в Малта, Барселона и Рим, където трите двойки в предаването остават насаме и започват техните връзки. 

Любимците на публиката Атанас и Антония поемат към Барселона - космополитен град с южна чувственост. След като е сбъднал мечтата си да пътува със самолет, Атанас се чувства като с криле и е готов да ги разпери, за да спечели одобрението й. За да се докаже като мъж, той без колебание скача в ледените морски води и бере мандарини за любимата си в центъра на града. Очите на Антония се изпълват със сълзи - но дали те са от любов, разочарование или нещо друго, зрителите ще научат в епизода във вторник.

Вечният град Рим е достойна сцена за зараждащата се връзка между Георги и Гергана. Първата им истинска вечеря на свещи отключва желанието им да се сближат и те споделят интимни подробности от личния си живот и откровените си впечатления един от друг. Георги признава, че се колебае в реакциите си, които варират от „поне е много хубава” до „на моменти се държи като истинска кифла”, докато Гергана е сигурна, че между тях има химия.

Малта е предпочитан „декор” за медените изживявания на младоженци от цял свят и именно там Стефан и Светлана ще изживеят много щастливи мигове заедно. Те са и двойката, която най-често прибягва до личната си камера, за да запечата първите им дни и нощи заедно. С много хумор двамата предизвикват себе си и зрителите, като включват камерата на самоснимане по време на престоя си в Малта. 

Не пропускайте приключенията на трите двойки по време на медения им месец в „Женени от пръв поглед” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.