Не пропускайте мача Берое - Локо София в неделя от 20.00 ч. по Diema Sport

Сериозна битка за третото място в А ПФГ предстои в мача между Берое и Локомотив днес в Стара Загора. Сблъсъка между двата отбора и Локомотив София феновете могат да гледат тази вечер от 20.00 ч. на живо в ефира на Diema Sport, както и в платформата Gong Play.

Ако столичани победят, със сигурност ще останат на третата позиция и ще смалят дистанцията от ЦСКА на две точки. Двама от футболистите на Локомотив София обаче са под въпрос за гостуването на Берое в мач от 24-ия кръг на „А” група. Защитникът Марко Ранджелович поднови тренировки, след като се контузи още в първия пролетен кръг, но остава несигурен за двубоя. Същото важи и за Даниел Генов, който пък контузи глезена си в мача срещу Литекс. Иво Иванов обаче се възстанови от своята травма и ще бъде на разположение на Димитър Васев.

Беройци също са с възможност да застанат на трето място, ако спечелят три точки на своя терен.  Но тяхното класиране зависи и от изхода на срещата между Ботев Пловдив и Литекс в Пловдив, която феновете могат да гледат на живо днес от 17.00 ч. по Diema, както и на Gong Play. Ако Литекс загуби двубоя, шансовете на Берое да се озоват в челната тройка се увеличават. Тимът от Стара Загора обаче е с доста проблеми в защитата, защото няма да могат да разчитат на наказаните Владимир Зафиров и Веселин Пенев. Те получиха червени картони срещу ЦСКА миналия кръг при нулевото равенство в София.

Старозагорци са поредният тим от челната шестица, който не е получавал попадение в мрежата си от началото на годината и това обуславя високото класиране на тима. Локомотивци пък показват все по-добра форма, а ветеранът Емил Гъргоров дърпа тима напред.

Кой ще е победителят от този сблъсък и как ще се завърже интригата около третата позиция, ще разберем след броени часове, тази вечер от 20.00 ч. на живо по Diema Sport, както и на платформата Gong Play.

Повече четете в Gong.bg.

Снимка: БГНЕС