Атанас запознава Антония със сестра си в емоционална среща в епизода на „Женени от пръв поглед” във вторник от 21.00 ч. по Нова

Сватбеното пътешествие е прекрасно преживяване за всички младоженци. При двойките в „Женени от пръв поглед” то е малко по-различно, защото това е моментът, в който те ще останат заедно за по-дълго, ще имат възможността да се опознаят и да натрупат впечатления един от друг. Както е в живота, опознавайки някого, в него срещаме добрите и лошите му качества. Именно това се случва с трите двойки в епизода на „Женени от пръв поглед” във вторник, когато зрителите ще видят първите конфликти между двойките.

Георги ще бъде максимално откровен с Гергана и ще признае причините, поради които не е успявал да създаде здрава връзка досега. Антония ще прави забележки на Атанас за отношението му към нея. Стефан и Светлана ще се сблъскат с първото си семейно предизвикателство, което ще се окаже непреодолимо, но ще подходят с оптимизъм, като си обещаят това да е и последното такова.

Освен малките разногласия, трите двойки ще се отдадат и на приятните емоции, които предлага сватбеното пътешествие. Една емоционална среща ще просълзи Атанас - срещата със сестра му, която живее в Испания и не успя да присъства на сватбата им. Георги и Гергана ще направят експеримент, като махнат халките си и позволят да им гледат на ръка. Гери е много привлечена от хиромантията, а предсказанията на специалиста ще шокират дори скептичния Георги. Стефан и Светлана ще сбъднат една от мечтите си и ще плуват с делфини. 

Какво може да доведе до конфликти в приказната обстановка на трите дестинации? Какви са първите разногласия между двойките и ще успеят ли да ги преодолеят, зрителите ще видят в епизода на „Женени от пръв поглед” във вторник, 7 април, от 21.00 ч. по Нова.